Πρόγραμμα Εξετάσεων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΜ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018 - 2019

  Ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα το πρόγραμμα εξετάσεων, διότι υπάρχει περίπτωση αλλαγών ...

(πρώτη ανάρτηση προγράμματος 16/1/2019    τελευταία τροποποίηση 18/1/2019)

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου εξετάζονται ΜΟΝΟ οι επί πτυχίω φοιτητές (9ου και άνω εξαμήνου) κατόπιν δήλωσής τους.

 Σημείωση: Το μάθημα "Χρηματοοικονομικός Σχεδιασμός" δεν εξετάζεται.  Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν πρόβλημα με το μάθημα να επικοινωνήσουν με τους κ.κ. Μακρή Η. και Μπαμπαλό Β.

Το μάθημα "Μεθοδολογία έρευνας" δεν εξετάζεται. Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν πρόβλημα με το μάθημα να επικοινωνήσουν με τον κο Συρμαλόγλου

Το μάθημα "Εισαγωγή στην Οικονομετρία" θα εξετασθεί για τους επί πτυχίω φοιτητές στις 5/2/2019 13:00-15:00 στην αίθουσα 130

 

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Η εμφάνιση κινητού τηλεφώνου ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, ισοδυναμεί με απόδειξη αντιγραφής και τιμωρείται με μηδενισμό του γραπτού.

Εφόσον επιτηρητής αντιληφθεί την ύπαρξη κινητού τηλεφώνου ή άλλης ηλεκτρονικής συσκευής ΟΦΕΙΛΕΙ άμεσα να μηδενίσει το γραπτό και να απομακρύνει τον φοιτητή κάτοχο του κινητού ή της συσκευής από το χώρο διεξαγωγής των εξετάσεων.

Για αριθμητικούς υπολογισμούς επιτρέπεται η χρήση αριθμομηχανής του εμπορίου, αλλά απαγορεύεται ο δανεισμός της σε άλλους, κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ